maandag 21 augustus 2017
 

Authentiek Bouw, vakkundig, origineel, betrouwbaar, meedenkend en milieubewust!

Welkom op de internetsite van Authentiek Bouw. Wie, wat is Authentiek Bouw? Kijk snel verder, wij gaan u informeren !

Authentiek Bouw staat voor vakmanschap. Wij zijn als volwaardig bouwbedrijf werkzaam in o.a. restauratie, renovatie, onderhoud, herbouw en nieuwbouw. Wij hebben veel ervaring met restauratie van gemeentelijke- en rijksmonumentale panden. Hiervoor worden regelmatig bouwmaterialen hergebruikt, dit is minder belastend voor ons milieu. Tevens zijn wij bedreven in het maken en restaureren van authentieke houtconstructies, interieurwerk, sfeerbetimmering, en kleur- en materiaaladvies. Alles wordt uitgevoerd door een team van vakkundig opgeleide enthousiaste vakmensen.Onze vakmensen hebben vele jaren ervaring in verschillende bouwdisciplines, zoals verbouw, herbouw, restauratie, renovatie en nieuwbouw. Wij hebben een voorliefde voor authentieke, milieuvriendelijke bouwmaterialen en hun toepassingen.

Authentiek Bouw wil uitsluitend tevreden klanten. Door mee te denken in ontwerp, uitvoering, constructie en afwerking wordt het beste eindresultaat bereikt. Bij voorkeur vallen alle werkzaamheden onder onze verantwoording. Op deze manier kunnen alle werkzaamheden beter op elkaar worden afgestemd. Dit geeft veel meer duidelijkheid, een aanspreekpunt voorkomt misverstanden. Op deze manier zult u vele jaren woonplezier ervaren!

Authentiek Bouw leidt mensen binnen het bedrijf op naar volwaardig vakman. Op deze manier blijft vakmanschap gewaarborgd, dit is van groot belang, zo blijven we betrokkenheid en kwaliteit leveren tot in lengte van jaren! Onze projecten worden regelmatig aangevuld met nieuwe bijzondere projecten. Ga verder naar de andere onderdelen op onze site, het zal u boeien en verrassen!

Wij zijn lid van VRN (vereniging restauratie noord). Dit is een vereniging van restauratie bouwbedrijven. Door een onafhankelijke instantie wordt toegezien op kwaliteit, het hebben van kundige en geschoolde vakmensen. Kortom weer een stuk meer zekerheid.

 

HOME   |   INTRODUCTIE   |   REFERENTIES   |   LINKS   |   MEDIA   |   AUTHENTIEK STAAL   |   AUTHENTIEK HOUT   |   CONTACT
               
                                     Authentiek Bouw B.V.   Oosterveen 51    7711 BP   Nieuwleusen   0529-480429   06-53782430                                                                                                             
Copyright 2017 by DeHaanEC